Den Blå Planet

Få 20 procent rabat med SAMSØLINJEN

Oplev en verdensomsejling under overfladen

Kom helt tæt på glubske hammerhajer og elegante rokker med SAMSØLINJEN
Rejs med SAMSØLINJEN og vis din færgebillet i entréen til Den Blå Planet senest syv dage efter din rejse. Så kvitterer Nordeuropas største akvarium med 20 procent rabat på indgangsbilletten op til fem personer.

Kom tæt på hajer og rokker
Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen for børn og voksne og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på 48 akvarier med over syv millioner liter vand. Vi har shows og fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Sjaske, hoppe, rutsje, plaske
Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre. Den Blå Planet har åbent 365 dage om året - mandage endda til klokken 21.

Tør du røre hajer og rokker?
Kom og få en sjov dag både ude og inde på Den Blå Planet. I det tropiske rørbassin kan komme helt tæt på de fascinerende dyr, at der er risiko for våde ærmer og garanti for våde fingre. Udenfor kan du tabe dit hjerte til nuttede havoddere og nyde frisk havluft i de børnevenlige områder.

Læs mere om alle oplevelserne i Den Blå Planet her.