Rejs gratis i juli-september

På udvalgte dage for gående, cyklister og handicappede

Gratis billetter alle hverdage

Sommerpakken udvider!

Fra den 2. august udvider SAMSØLINJEN sommerpakken, så du fremover kan rejse gratis på alle hverdage i august og september! Det betyder, at du nu også kan sejle gratis med hurtigfærgerne mandag og fredag, når du rejser som gående, cyklist eller bilist med handicapkort.

For at rejse gratis skal du fortsat booke og betale din billet online. Dine penge bliver automatisk ført tilbage på dit betalingskort, når vi har registreret, at du har rejst på din billet. Rejser du med handicapkort, skal du ringe på tlf. 70 25 10 25.

Til og med den 1. august kan du fortsat kun rejse gratis tirsdage, onsdage og torsdage.

Rejs gratis tirsdage, onsdage og torsdage i juli, august og september

Regeringens sommerpakke betyder gratis færgerejser

Regeringen har igen i år lavet en sommerpakke, der gør færgerejser i Danmark gratis for gående, cyklister og biler med handicapkort.

På SAMSØLINJENs færge kan passagerer booke gratis færgebilletter på tirsdage, onsdage og torsdage i juli. Fra d. 2. august og hele september, kan du rejse gratis mandag - fredag. 

For at kunne rejse gratis, skal billetten være købt online via SAMSØLINJENs hjemmeside eller app - undtaget er rejsende med handicapkort, som skal ringe 70251025 for at booke. Efter endt rejse får du automatisk pengene retur på dit betalingskort. 

Vi glæder os til at se en masse rejselystne sommergæster på færgen! Kombardo! 

Sådan rejser du gratis

For at rejse gratis med SAMSØLINJEN, skal du:  

  • Booke online via SAMSØLINJENs hjemmeside eller app - undtaget er rejsende med handicapkort, som skal ringe på telefon 70251025 for at booke
  • Rejse som gående, cyklist eller bil med handicapkort
  • Rejse tirsdage, onsdage eller torsdage i juli eller mandag - fredag fra d. 2. august og hele september

Vær også opmærksom på at:

  • Du får automatisk dine penge retur på betalingskortet, når vi har registreret, at du har rejst på din billet.
  • Du kan ikke møde op i havnen for at booke en gratisbillet, og du kan heller ikke betale billetten kontant.
  • Billetten bliver kun refunderet, hvis du bruger den. 
  • Når du checker ind i havnen, er det vigtigt, at du indtaster det rigtige antal passagerer på din booking. En billet bliver kun refunderet, hvis den er blevet brugt, og det registreres i forbindelse med check-in i havnen. 

Kalundborg - København

Cykler i DSB regionaltog

Vær opmærksom på, at hvis du tager toget til færgen, og gerne vil have din cykel med, skal du købe en cykelbillet til toget. Du kan ikke reservere plads til din cykel i DSBs Regionaltog, her gælder først til mølle-princippet, så tag afsted med toget i god tid, så du kan være sikker på at nå din færgeafgang. Læs mere om reglerne for medtagning af cykel i toget her. 

Spørgsmål og svar om gratisbilletter

Herunder kan du finde nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og svar om de gratis sommerbilletter 2021. 

FAQ